粒子信息节点。

粒子信息节点。

集合信息 节点从集合获取信息。这可用于控制具有外部集合的几何节点树中的参数。

Tip

通过将集合拖动到节点编辑器中,可以快速添加 集合信息 节点。

输入

集合

在视图层排除集合。

分离

将集合的每个子项输出为单独的实例。实例列表将按字母顺序排序,对象和子集合将排序在一起。这可以与 实例计数 中的 * 选择实例* 选项一起使用,在每个点处的集合子项之间进行选择。

子级

将每个集合的子项转换为实例时,删除它们的转换。这对于在视口中保持子对象的视觉分离很有用,同时保持每个实例直接位于其添加的点的位置。

属性

变换空间

The transformation of the output instances. The instances are transformed, but not the geometry of the collection in them.

原始的

Output the instances relative to the collection offset.

相对

Join the input collection instances with the modified object as geometry, maintaining the relative position between the objects in the scene.

输出

实例项

Instances of the collection in world space with all modifiers applied and represented as geometry in instances.