索引节点的字段

索引节点的字段。

The Field at Index node allows accessing data of other elements in the context geometry. It is similar to the Sample Index Node. The main difference is that this node does not require a geometry input, because the geometry from the field context is used.

这个节点也类似于 插入 节点,只是从指定域检索的值是由索引指定的,而不是自动域插值。

输入

编号

索引 所选域中的元素,以检索数据,即 "第四个面" ,或 "第一个控制点" 。

数值

要检索属性的几何图形。

属性

领域

属性域 用于评估 输入。这很有用,因为它可以是一个与来自 领域背景 的域不同的域,也就是说,为每个面选择一个顶点。

输出

数值

在给定索引处的输入字段的值。